Fill 1 Copy Over Aemstelstadt

Vakmanschap en een persoonlijke benadering

Vanuit een goede werkrelatie komen de beste resultaten. Daarom vinden we het belangrijk dat je als klant van Aemstelstadt krijgt wat je verwacht en liefst een beetje meer. Zo zorgen we samen voor waardevermeerdering.

Van 1978 naar nu

Aemstelstadt werd in 1978 opgericht onder de rook van Amsterdam, toen nog als aannemersbedrijf. Al snel ontwikkelde het bedrijf een expertise op het gebied van maatwerk keukens. Steeds meer richtte Aemstelstadt zich op het leveren van keukens aan de zakelijke markt. Zo ontstond vanuit dat kleine aannemersbedrijf van toen, een bloeiend B2B keukenbedrijf. Klanten zien in onze oplossingsgerichte manier van werken nog steeds iets terug van onze roots.

Internationale allure en oer-Hollands vakmanschap

Inmiddels leveren we keukens en vloeren voor projecten door heel Nederland en de rest van Europa. Aemstelstadt werkt dus internationaal, maar in de basis zijn we nog steeds een oer-Hollandse onderneming, gerund door een groep vrienden en familie.

Kies je voor Aemstelstadt keukens, dan komen onze eigen monteurs de keukens plaatsen. Ook dat draagt bij aan het soepel verlopen van het hele proces en garandeert de hoge afwerkingsstandaard waar we bekend om staan.

“In de dik 10 jaar dat we samenwerken, hebben we honderden keukens geleverd gekregen. We krijgen altijd direct een scherpe offerte, ‘nee’ bestaat niet, materialen zijn van hoge kwaliteit en afspraken worden nagekomen. We zijn zeer tevreden.”

Radi El Kaddouri, Stadswacht Projectonwikkeling & BeleGgingen