Fill 1 Copy Voor wie

Stijlvolle keukens voor verhuur en verkoop

Jouw succes staat altijd centraal bij Aemstelstadt. Wat heeft jouw bedrijf nodig? En wat is onze rol daarin? We hebben een brede klantenkring en leveren keukens en vloeren aan ontwikkelaars, aannemers, beleggers, architecten en ontwerpers.

Onze klanten

Investeer je in huurwoningen, luxe koopwoningen, of renovatieprojecten? Of ben je architect en ontwerp je zelf keukens? Dan kun je bij ons terecht voor maatwerk keukens en – als extra service – sinds 5 jaar ook vloeren. Aemstelstadt is jouw partner voor zowel grote, als kleinere projecten.

Huurwoningen

Keukens die tegen een stootje kunnen

In deze categorie kies je voor tijdloze keukens, van duurzame materialen die ook na intensief gebruik mooi blijven. En dat tegen fabrieksprijzen. Als extra service leveren we ook vloeren voor projecten. Denk bijvoorbeeld aan een stevige kwaliteit laminaat of PVC.

Lees meer over onze werkwijze en knowhow Line 2 Copy 2

Luxe huur- en koopwoningen

Luxe maatwerk keukens. Passend bij de verwachtingen van jouw doelgroep en altijd binnen budget.

Luxe huur- en koopwoningen vragen een eigen aanpak. De toekomstige bewoner van de woning geeft serieus geld uit en verwacht hier ook wat voor terug: een degelijke, luxe keuken met mooie extra’s. Doe je dit goed, dan kan het zijn dat de keuken het huis verkoopt, of de deal sluit.

Je kunt eenvoudig (te) veel geld uitgeven aan een mooie keuken, maar dat hoeft niet. Aemstelstadt levert luxe maatwerk keukens, in diverse prijsklassen. Wij hebben plezier in het leveren van geweldige keukens, binnen budget en zonder concessies in uitstraling.

Bekijk hier onze projecten Line 2 Copy 2

Architecten en ontwerpers

Jouw ontwerp gerealiseerd. Een soepel proces en precies zoals je voor ogen had.

Al sinds de oprichting van Aemstelstadt werken we samen met architecten en ontwerpers. Hierdoor begrijpen we dat er veel tijd en aandacht zit in de details. Dat wil je wel terugzien in de uitvoering. Ons doel is dan ook het realiseren van een perfecte vertaling van jouw design. Door goed samenwerken verlopen projecten soepel.

We hebben ervaren monteurs in dienst en houden ons aan de deadlines. Daarbij werken we enkel met materialen van topkwaliteit en leveren we ook dit soort unieke top of the line maatwerk keukens tegen zeer concurrerende prijzen.

Lees hier meer over onze historie Line 2 Copy 2

Renovaties

Kosten efficiënt: enkele aanpassingen, groot resultaat

In bepaalde gevallen is een heel nieuwe keuken niet nodig. Is de basis nog goed, maar kan de uitstraling beter? Dan is een keukenrenovatie een prima keuze. Doordat we bijvoorbeeld fronten, werkbladen en apparatuur vervangen, ziet de keuken eruit als nieuw, maar dan voor een fractie van de kosten.

Bekijk hier onze projecten Line 2 Copy 2

“We werken sinds 2012 samen en zijn zeer tevreden. Ze kennen de smaak van de markt en weten wat verkoopt. De scherpe prijs is vervolgens doorslaggevend. Verder is het prettig samenwerken: klantvriendelijk, snel en persoonlijk.”

Noël de Klerk, projectontwikkelaar Arnino N.V.