Fill 1 Copy Aanpak & knowhow

Persoonlijk en professioneel

Door onze ervaring begrijpen we wat jouw project nodig heeft. Dit zorgt voor keukens die zichzelf ruimschoots terugverdienen.

ZO doen wij dat

Kennis, ervaring en vakmanschap

We hebben al duizenden keukens geleverd en geplaatst, voor zowel nationale als internationale projecten. Hierdoor kennen we de markt. We weten ook wat de cruciale momenten zijn in het proces en hoe we hierop moeten inspelen. We hebben de praktische kennis in huis en zitten bovenop de projecten waarvoor we verantwoordelijk zijn. Kortom: we regelen het voor je. Op die manier ontzorgen we onze klanten.

Bekijk hier onze projecten Line 2 Copy 2

Intake

Door een goede intake geven we jouw project een vliegende start. We zetten afspraken over materiaalgebruik, proces en oplever data op papier en plaatsen alles in een klein boekwerk. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Vijf dagen

Wil je dat Aemstelstadt een plan voor je uitwerkt, dan verzorgen wij dit altijd binnen 5 werkdagen. In 90% van de gevallen krijgen klanten zelfs binnen 3 werkdagen een uitgewerkte offerte. Je kunt een aanvraag doen per mail, maar als je dat prettig vindt kunnen we ook op locatie afspreken.

Specialisme

Onze focus ligt al 20 jaar op maatwerk keukens voor de zakelijke markt. Hierdoor weten we wat van ons verwacht wordt. Als klant van Aemstelstadt zie je dat terug in snelheid, kwaliteit en prijs. Sinds 5 jaar hebben we als extra service ook vloeren in onze collectie opgenomen.

Locatie

Als er iets niet past, dan hebben we met elkaar op het moment suprême een groot probleem en is het maar de vraag of we de deadline halen. Dat voorkomen we liever. Daarom controleren we indien mogelijk altijd de maten. Ook checkt onze monteur in overleg een aantal weken voor levering of de keuken of vloer geplaatst kan worden in de beschikbare ruimte.

Oplevering

De keuken is af als jij tevreden bent. Vaak verloopt oplevering gewoon via onze eigen monteur. Bij grote en luxe projecten maken we persoonlijk een afspraak voor de oplevering.

Tot slot

Meer dan een goede keuken

We weten wat we doen en we doen ons werk met veel plezier. Dit merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het eindresultaat. We werken bewust enkel met kwaliteitsproducten en zijn trots op iedere keuken die we plaatsen. Ook daarom kiezen onze klanten voor Aemstelstadt keukens.

Hier vind je onze contactgegevens Line 2 Copy 2

“De communicatie is duidelijk, beloftes worden nagekomen en de prijs – kwaliteitverhouding is uitstekend. We werken al vanaf 2008 met elkaar en zijn nog altijd zeer tevreden.”

Jop Houtappels, Linq Vastgoed