Fill 1 Copy Wat wij doen

Keukens met een geweldige prijs – kwaliteitverhouding

We hebben al duizenden keukens geleverd, voor uiteenlopende projecten. Hierdoor weten we waar onze meerwaarde ligt. Allereerst gaat het om de juiste prijs – kwaliteitverhouding. Daarnaast zorgen we voor een snelle doorlooptijd, zonder gedoe.

hier staan we voor

We hebben veel trouwe klanten die blijven terugkomen voor Aemstelstadt keukens. Daar doen we het voor. We staan voor hoge kwaliteit keukens die woningen mooier maken, zodat ze meer opleveren. We houden niet van lang onderhandelen en komen daarom altijd meteen met een goede prijs. Dat is wat je van Aemstelstadt kunt verwachten.

Ervaring

Vakmanschap door ervaring

Wie met Aemstelstadt samenwerkt, merkt dat we wortels hebben als aannemer in de uitvoering: dit zie je nog steeds terug in de kwaliteit van het maatwerk en de praktisch uitvoerbare oplossingen.

Inmiddels hebben we al 20 jaar ervaring met het leveren van keukens voor de zakelijke markt. Door ervaring kennen we de huidige woningmarkt en weten we wat verkoopt. Hierdoor kunnen we je goed adviseren en heb je de zekerheid dat afspraken worden nagekomen en het eindproduct goed is.

Lees hier meer over onze historie Line 2 Copy 2

Snelheid

Vlot schakelen, duidelijke afspraken en korte lijntjes

De vastgoedmarkt gaat snel en voor veel van onze klanten is tijd, geld. Daarom werken we efficiënt. We maken heldere afspraken en zorgen voor korte lijntjes. Zo voorkomen we vertraging.

Dit betekent dat je sowieso binnen 5 dagen, maar in 90% van de gevallen zelfs binnen 3 dagen een uitgewerkt plan met offerte van ons krijgt. Hierin staat meteen een goede prijs, waardoor we de omslachtige fase van onnodig onderhandelen overslaan. Over levering en plaatsing maken we duidelijke afspraken, waaraan we ons houden. Hierdoor is onze omlooptijd kort en de klanttevredenheid hoog.

Lees hier verder over onze werkwijze Line 2 Copy 2

Betrouwbaarheid

Een ontspannen, soepel en vlot proces

Met de meeste van onze relaties werken we al jaren samen. We hebben een goede naam en zijn hier zuinig op.

Je kunt erop vertrouwen dat we onze afspraken nakomen en helder communiceren over de status van jouw project. In het hele proces – van advies tot oplevering – weten we wat er van ons wordt verwacht. Dit zorgt voor een ontspannen, soepel en vlot proces.

 

Bekijk hier onze projecten Line 2 Copy 2